tisdag 16 februari 2010

En forskare planerar mycket.

Idag har vi inte haft så mycket för oss. Stannat hemma, kollat på OS och spanat in grejer att göra här i Kanada. Storslagna planer finns i form av att gå på NHL-hockey, gå på Bodies-exhibition, dra upp till bergen för lite alpina nöjen och åka och titta på Niagarafallen. Dessutom är vi riktigt sugna på att gå på Pie-IX; Montreals kanske kändaste grej, som ingen känner till. Det är ett stort inomhus-zoo med levande djur från alla olika klimatzoner i världen. Vi har liksom alla andra dagar fått i oss vår näring i form av chips och öl. Skönt att ha en låda Budweiser i kylen. Skönt att nån uppfann skruvkork på flasköl. Livet som forskare är skönt helt enkelt.

Lite bilder från de här första dagarna. Enjoy!

Vårt lilla men slitna hus


Jan på promenad på vår gata


En ensam cowboy


Kollar OS i vardagsrummet


Skyskrapa i centre-ville


Ok... campus var alltså inte litet


Royal Victoria Hospital - det är här vi räddar liv


"American style Patrik" fixar käk


Budweiser och hockey

4 kommentarer:

  1. asså kommer ni ihåg att jag berättade om inomhus zoot? det är ascoolt! glöm inte studentleggen för då kommer ni in billigare :) pingvinerna e ascoola :D

    kan inte ni åka till chinatown å ta lite kort, min kamera gick sönder!!

    kul att ni verkar ha kommit in i den kanadensiska vardagen. jag är jävligt avis vill jag berätta, hur är vädret där annars?

    puss å kraaaaaaaaaaaaama från sofia

    SvaraRadera
  2. Fan va kul ni verkar ha! (nej jag är inte sarkastisk), men det verkar vara rätt dött där ni bor hehe. hälsningar hemifrån! peace!

    SvaraRadera
  3. Ser kallt ut grabbar, vi väntar på 15 grader och sol =) och så fick ni lädersoffa, haha, lucky you! den som ändå hade en soffa.
    lite kärlek//a

    SvaraRadera
  4. när kommer det mera???? mamma o nat. :=

    SvaraRadera